Praktiske oplysninger - Stimulastik.


STIMULATIK ER´GO´LEG (3-12 mdr.) 

Stimulastik er leg, gymnastik og stimulation i skøn blanding, som styrker børnenes sansemotoriske udvikling. Stimulastik instruktør og ergoterapeut Lotte Greve fører jer gennem en masse sjove øvelser og lege. Stimulastik foregår på små hold, hvor forældrene er aktive sammen med deres børn, og hvor I får nogle gode idéer til stimulation af barnet gennem leg.

Stimulastik består af:

• En række lege, som styrker barnets sansemotorik, og som er overkommelige og enkle at udføre med barnet. De kan nemtudføres hjemme for at understøtte og fremme barnets udvikling.

• Vejledning til forældrene om barnets nuværende og næste udviklingszone og om hvilke aktiviteter, der vil være gode for det enkelte barn.

• Mange forskellige ergoterapeutiske redskaber og teknikker til at stimulere de 3 basale sanser: balancesansen, muskel-ledsansen og berøringssansen. 

Børn elsker at bruge kroppen og får ekstra fart på udviklingen, når de bliver kropsligt stimuleret. Det gavner kroppen, hjerne og dit barns følelsesmæssige udvikling og giver barnet lyst til at udforske sig selv og sin omverden - i tæt kontakt med sin mor og far. - så kom og få nogle sjove og lærerige oplevelser sammen med dit barn.

Stimulastik 3-12 mdr. er et tilbud til dig og dit barn. Du vurderer selv, hvornår dit barn er klar til stimulastik, men det anbefales fra 3 mdr. alderen eller når dit barn har fået hovedkontrol. Undervisningen starter og slutter med fælles aktiviteter. I mellemtiden er der stillet forskellige redskaber frem til “fri leg”Udnyt Stimulastik redskaberne og den tid dit barn er frisk og oplagt til at lave noget. Du vurderer selv, hvor meget dit barn kan deltage i. De første par gange, kan det godt være overvældende for barnet  med såmeget nyt. Hvis dit barn er for tidligt født eller sårbart skal du især være opmærksom på dit barns reaktioner. 

 

Tilmelding skal ske via hjemmesiden; www.ergoleg.dk , eller hos ergoterapeut Lotte Greve, tlf. 22167666. Max 6 børn pr. hold.

800 kr. for 8 gange. Betales ved første fremmøde via mobil pay eller via bankoverførelse. Tilmeldingen herefter er bindende.

 

Adresse;

Praksis for ergoterapi

Grønnevej 48 st.th.

2830 Virum

Der er parkeringspladser lige udenfor. S-tog stationen er tæt på, og barnevogne kan stilles i baggården.

 

Praktiske oplysninger;

Mad og pusling: Det er okay at gå til og fra undervisningen, hvis man har brug for at amme, skifte ble mm. Der er mulighed for at varme mælk, grød mm. Der er højskole og pulseplads. Der er sat 15 min af før og efter holdet også til amning, pusling mm. 

Påklædning er tøj der er nemt at bevæge sig i. Barnet bør ikke have strømpebukser på eller dragter med fødder i, da bare tæer er vigtigt ved flere af aktiviteterne. Det er ikke tilladt at have sko på i salen.

Afbud; Det er ikke nødvendigt at melde afbud til undervisningen, hvis du bliver syg eller er forhindret i at møde. Der gives ikke penge retur ved afbud, men mulighed for at deltage på et andet hold. Hvis jeg som underviser melder afbud, tilbydes en ekstra undervisning.

Fotografering Du gerne fotografere under undervisningen, men hvis du fotograferer andre børn, så skal du sikre dig, at barnets forældre er indforstået. 

Ved tilmelding er det barnets navn og data som oplyses. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en mail med yderligere praktiske oplysninger.  

Jeg ser frem til at møde dig og dit barn.  

1-141.jpg 1-23.jpg (1) 1-77.jpg 1-65.jpg 1-95.jpg