Stimulastik


Konceptet er udviklet af ergoterapeuter. Ordet Stimulastik kommer af stimulation og gymnastik og er et nyt tilbud for børn i alderen 0-3 år. Stimulastik er gymnastik og sansemotorik igennem lege og redskaber, hvor børn, forældre og bevægelse er i fokus. - lege som styrker dit barns sansemotoriske udvikling, og som fokuserer på at fremme de basale sanser. De tre mest basale sanser; følesansen, balancesanen og muske-led sansen vil dermed blive stimuleret gennem ergoterapeutiske redskaber og teknikker.

Børn elsker at bruge kroppen og får ekstra fart på udviklingen, når de bliver kropsligt stimuleret. Det gavner kroppen, hjerne og dit barns følelsesmæssige udvikling og giver barnet lyst til at udforske sig selv og sin omverden - i tæt kontakt med sin mor og far. - så kom og få nogle sjove og lærerige oplevelser sammen med dit barn. 

Stimulastik er for alle 0-3-årige børn, men stimulastik har desuden en positiv effekt på den sansemotoriske udvikling hos f.eks. motorisk usikre børn, børn der er født for tidligt, sansesarte børn, børn der er meget urolige eller børn med øreproblemer. 

 

Praktiske oplysninger

Holdbeskrivelser

 

 

1-46.jpg 1-141.jpg

 

1-23.jpg 1-77.jpg