Profil


Mit navn er Lotte Greve-Thomsen Jeg er uddannet ergoterapeut, certificeret Stimulastik instruktør, grundlægger og ejer af ERGOLEG og har undervist i Stimulastik siden 2014.

Jeg har igennem hele min uddannelsen interesseret mig indenfor børneområdet og har siden 2010 arbejdet med børn med særlige behov og børn med funktionsnedsættelser. Jeg har efteruddannet mig med flere forskellige kurser indenfor børneområdet.

Jeg har selv gået til stimulastik med min søn, og oplevede, hvor meget glæde vi begge fik ud af det. Efter min barsel fik jeg muligheden for at starte op som selvstændig i Sønderborg- En praksis som hurtig udviklede sig, og hvor jeg fik glæden af at tilbyde et sted, hvor børnenes udvikling kom i fokus igennem sjove og aktive sansemotoriske lege. En stor del af mit arbejde har også været at vejlede og rådgive forældre til f.eks. særlige sensitive børn, eller børn der på et eller flere områder har svært ved at fungere i dagligdagen. Da jeg netop er fraflyttet fra Sønderborg, glæder jeg mig nu til at starte stimulastik og et samarbejde op i praksis for ergoterapi i Virum. Jeg kommer også gerne ud i mødre grupper.

Mine kompetenceområder;

  • OPT (mundmotorisk koncept) level 1 & 2. 
  • Stimulastik instruktør til børn i alderen 3 – 12 Mdr
  • Yoga for børn med særlige behov
  • Behandling af børn med sensoriske vanskeligheder/udarbejdelse af en Sanseprofil
  • Deep Pressure and Proprioceptive Treatment Program (willbergerProgram)/sansediæter
  • Motorisk Usikre børn/test af børnenes fin, og grov-motorik.
  • Træning af specifikke færdigheder som fx finmotorik - tegning/skrivning/greb.
  • Behandling af børn med spisevanskeligheder, og-eller mundmotoriske problematikker

Jeg er medlem af Stimulastikforeningen, hvor jeg sidder i bestyrelsen, derudover Ergoterapeutforeningen (ETF) og klubben for privatpraktiserende ergoterapeuter.

 

                        21537_255760874456_1802294_n.jpg (1)

 

            IMG_1159.jpg (1)

 

2013-10-15 16.46.54.jpg (2) IMG_1172 2.jpg IMG_1364.jpg (1)