Holdoversigt


 

 

 

Motorik i mødregruppen

01.01.0001 - 00:00

Antal pladser tilbage: 0

 

Vil I gerne prøve stimulastik en enkelt gang – eller i et lille forløb – enten for lige at snuse til hvad stimulastik går ud på, eller fordi I måske ikke har mulighed for at komme ud på et hold, så pakker jeg gerne bilen og kommer ud til jer.

I vælger en i gruppen som kan afholde det. Den person sender mig en mail med antal af voksne og børn, og alderen på børnene mm. Mailen sendes til;

lottesabina@hotmail.com 

Individuel forløb

01.01.0001 - 00:00

Antal pladser tilbage: -6

Jeg tilbyder undersøgelse, vejledning og behandling til børn der på et eller flere områder har svært ved at fungere i dagligdagen. 

Undersøgelsen sker på baggrund af;

  • Samtale med barn og forældre, samt evt. med andre personer, der er tæt på barnet
  • Spørgeskemaer til forældre, pædagog eller lærer, som har det formål, at give oplysninger om barnets ressourcer, udvikling, dagligdag, motorik og sansning.
  • Undersøgelse af barnet igennem relevante testredskaber.

Undersøgelse af barnet foregår i praksis for ergoterapi, eller i barnets nærmiljø, f.eks. i hjemmet, daginstitution mm. Barnet bliver undersøgt med de iagttagelses- og testredskaber, der er relevante. Som middel til dette bruger jeg motoriske aktiviteter, eller redskaber der - af barnet - vil opfattes som leg.

Råd og vejledning.

På ovenstående baggrund, tilbydes forældrene vejledning ud fra ovenstående analyse om barnets ressourcer og vanskeligheder, og det vurderes om barnets kan tilbydes et behandlingsforløb.

 

Pris; 800 kr. pr. gang. Betales via faktura. 

Adresse; 

Behandlingen foregår i praksis for ergoterapi;

Grønnevej 48 st.th, 2830 Virum.

Parkering; 2 timers parkeringsmuligheder lige udenfor

KONTAKT BØRNEERGOTERAPEUT LOTTE GREVE-THOMSEN, TLF. 22 16 76 66. ELLER, lottesabina@hotmail.com